Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde

Tijd voor een korte pauze met een lekker kopje koffie? Lekker uitrusten van een fijne duinwandeling? Je bent van harte welkom in Hildes Heerlykhyd.

Welkom

Voor koffie, thee, frisdrank en wat lekkers kun je altijd bij ons terecht, met en zonder entreebewijs.

In ons museumcaf├ę vind je een ruim assortiment aan warme en koude dranken, lunchgerechten en vers gebak. En bijzondere streekgerechten vind je ook op het menu; natuurlijk met veel verse ingredi├źnten en producten uit de buurt. Veel gerechten hebben een knipoog naar het verleden. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras buiten. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen.

Het menu van Hildes Heerlykhyd treft u hier.

Bijzondere wensen?

Zin in een verzorgd dagje uit met een groep gasten? We denken graag met je mee over een geschikt arrangement met activiteiten plus koffie/thee, lunch of diner.

Gewijzigde openingstijden

Een aantal dagen in het jaar is Hildes Heerlykhyd niet of beperkt toegankelijk; dan vermelden wij dat hier op onze website.

Wanneer we grote groepen ontvangen, kan het zijn dat Hildes Heerlykhyd een klein deel van de dag niet toegankelijk is. U kunt dan voor koffie en thee terecht bij onze welkomstbalie.

 

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet