Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Arrangementen

Huis van Hilde, Noordhollands Duinreservaat, De Hoep

Combineer je bezoek aan Huis van Hilde, gelegen aan het NS station Castricum, met een duinwandeling en een bezoek aan Bezoekerscentrum De Hoep. De wandeling voert vanaf De Hoep door het Noordhollands Duinreservaat naar Huis van Hilde en vica versa. Je start je bezoek naar keuze in De Hoep of in Huis van Hilde. De route is met bordjes aangegeven. De wandeling van ongeveer 3.5 kilometer leidt langs delen van de Atlantik wall, en via een prachtige beukenlaan met een weids uitzicht over “de Zanderij” loop je over de onverharde Geverweg, de Liemietlaan en Johanna’s weg naar De Hoep. Op de splitsing van de Johanna’s weg en de Limietlaan staat een vogel-observatiehut.

foto natuur De Hoep

Een leuke en mooie wandeling voor jong en oud. In Huis van Hilde verken je de historie en archeologie, je wandelt door de natuur, en in De Hoep kun je van alles zien en beleven over de natuur en de drinkwaterwinning in het Noordhollands Duinreservaat.

Een dagduinkaart is te koop bij Huis van Hilde.

Personen t/m 17 jaar hebben geen duinkaart nodig.

Prijzen bezoek aan Huis van Hilde

  • Kinderen t/m 4 jaar gratis
  • Kinderen 5 t/m 17 jaar € 4.00
  • Volwassenen € 7,50
  • Gratis parkeren bij Huis van Hilde en Bezoekerscentrum De Hoep

Meer informatie

 

 

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet