Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Nieuws

Een tijd geleden riepen we jullie hulp in. De Russische soldaat, die onlangs een gereconstrueerd gezicht heeft gekregen, had nog geen naam. We bedachten een winactie waarbij iedereen een bijzondere, mooie of unieke naam mocht bedenken voor onze Russische soldaat. Iedereen mocht meedoen!

… en dat hebben we geweten! We kregen bijna 400 inzendingen binnen. Jullie hebben ontzettend leuke, mooie, creatieve namen bedacht, sommige namen zelfs met bijzondere betekenis! Dimitri en Vladimir waren onder andere veel gehoorde namen, maar we hebben ook bijzondere namen voorbij zien komen zoals Stroyevoy, Uri de Ulaan en Kassian.

We hadden niet verwacht dat jullie in zulke groten getale mee zouden doen. De keuze voor een naam voor onze Russische soldaat is dan ook niet makkelijker geworden. Daarom vragen we jullie nog één keer om online je stem uit te brengen op de mooiste naam!
We hebben een selectie gemaakt van zes mooie namen … en nu ligt de keuze bij jullie!
Helpen jullie ons met deze moeilijke keuze?
Breng nu je stem uit!

Je kan je stem uitbrengen tot en met 16 december! In de week daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Heb je de Russische soldaat nog niet ´in de ogen´ gekeken? Het kan nog steeds! Hij staat in de tijdelijke tentoonstelling Vijand in het Zand

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet