Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Nieuws

Tijdens de tweede editie van de Oer-IJ Expeditie op 10 mei 2018, worden de wandelaars meegenomen op een gloednieuwe wandeltocht. Als toevoeging aan de 10 km, 16 km, 21 km, 26 km stelling van Amsterdam introduceert Le Champion een nieuwe route: 26 km Polder en Duin. Elke route laat je op een unieke wijze kennis maken met een bijzonder stukje Noord-Holland.

Een nieuwe ontdekking: 26 km Polder en Duin
De nieuwe route neemt de deelnemers mee op een bijzondere expeditie door zowel de duinen als de polder. De route is uniek, dit is namelijk de enige route die de duinen en polder met elkaar combineert. De wandelaars wandelen eerst door de bossen van Castricum en gaan daarna verder door de Castricummer polder. De nieuwe Polder en Duin route is een wandeltocht voor de fanatieke wandelaars die een extra stukje sfeer laat proeven van het Oer-IJ gebied

Onze routes
Ook de andere routes leiden de wandelaars op een bijzondere en speelse manier door het bijna vergeten landschap. De 10 km is een echte avontuurlijke familieroute door de duinen en bossen in Castricum en trekt bijvoorbeeld langs landgoed Duin en Bosch. De 16 km leidt je dwars door de Castricummerpolder en langs een gevarieerd landschap over het land van Hilde. De 21 km is een route die je meeneemt door vele prachtige natuurgebieden en langs historische bezienswaardigheden, zoals park Assumburg. De 26 kilometer Stelling van Amsterdam slingert door een waterrijk gebied, waar de wandelaars onderweg ook Fort aan Den Ham tegenkomen. Dit is één van de 42 forten die de Stelling van Amsterdam rijk is.

Entertainment op de route
Tijdens de Oer-IJ Expeditie draait het niet alleen om wandelen. Tijdens het evenement wordt de wandelaar namelijk ook getrakteerd op een aantal leuke activiteiten en acts die in het teken staan van het vernieuwde thema. Dit thema blijft tot het laatste moment nog geheim. De Oer-IJ Expeditie is voor alle wandelaars dus een tocht boordevol beleving.

Inschrijving
Ga je mee op expeditie? Schrijf je nu in voor één van de afstanden en laat je verrassen door de unieke beleving van deze tweede Oer-IJ Expeditie, het vernieuwde thema en de belevenissen tijdens het evenement. Inschrijven is nog mogelijk tot en met maandag 30 april. Kijk voor meer informatie op http://www.oerijexpeditie.nl/

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet