Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Nieuws

Het nieuwe online onderwijsplatform voor de Romeinse geschiedenis in Nederland is live, en natuurlijk is het educatief programma voor schoolbezoek van Huis van Hilde daarop vertegenwoordigd. Het platform is ingebed in een geheel vernieuwde website over de Romeinse limes. Hier vind je lesmateriaal over de Romeinse tijd en de Romeinse limes in Nederland direct bij elkaar op één overzichtelijk en aansprekend platform!

Lesmateriaal en inspiratie

Wil je op stap naar de limes, een Romeinse collectie bewonderen of een leuke leskist bestellen? Heb je behoefte aan extra online lesmateriaal of een Romein in de klas? Op het onderwijsplatform vinden leerkrachten en docenten eenvoudig al het beschikbare Romeinse lesmateriaal én activiteiten. Leerlingen kunnen zoeken naar inspiratie, zoals uitstapjes, filmpjes, websites en ander materiaal voor hun werkstukken of spreekbeurt. Speciaal voor leerlingen is er heldere uitleg over de Romeinen en de Romeinse limes in Nederland beschikbaar.

Ons educatief programma is natuurlijk op het platform vertegenwoordigd: voor het aanbod van Huis van Hilde klik hier.

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet