Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Nieuws

Duindauw brengt Hoppige Hilde en Skeppende Skulper

19 mei: Hilde-biertje proeven bij Huis van Hilde

CASTRICUM – Een bierfeestje op een bijzondere locatie: de Castricumse bierbrouwerij Duindauw lanceert a.s. zondag 19 mei twee nieuwe bieren! Bierliefhebbers kunnen van 15.00 uur tot 17.00 uur komen proeven bij Huis van Hilde, achter het station van Castricum.

Duindauw heeft twee bieren gebrouwen die alles te maken hebben met de rijke geschiedenis van Castricum. Een IPA met de naam Hoppige Hilde, vernoemd naar de Castricumse bekendheid Hilde. Én een American Amber die de vroegere schelpenvissers op ons strand eert: Skeppende Skulper.

De twee nieuwe speciaalbiertjes zullen feestelijk worden geïntroduceerd, waarna de tap open gaat. Hoppige Hilde en Skeppende Skulper zijn vanaf deze week ook verkrijgbaar bij de slijters en een aantal horecazaken. Meer informatie is te vinden via Facebook en de website van Duindauw: www. duindauw.nl.

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet