Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Nieuws

De Archeologische kroniek van Noord-Holland is weer verschenen; het gaat om de kroniek van het jaar 2017. Alle archeologische ontdekkingen worden jaarlijks verzameld in deze kroniek. In het boek staan fraaie foto’s en beschrijvingen van bijzondere opgravingen en de vaak spectaculaire vondsten, gerangschikt per plaats.

Sinds 2009 publiceert de provincie Noord-Holland deze eigen kroniek met een overzicht van opgravingen, vondsten en verkenningen die in een kalenderjaar hebben plaatsgevonden. Het boekwerk, dat steeds dikker wordt, verschijnt jaarlijks en het is een publicatie waar een vaste groep belangstellenden naar uitkijkt. Velen van hen vinden de kroniek in het najaar op
hun deurmat of raadplegen hem via deze website.

Downloaden of bestellen

Hier kunt u de kronieken van de afgelopen jaren inzien en downloaden. Gedrukte exemplaren kunt u bestellen bij het provinciaal depot. De toezending is gratis. De meest recente kroniek is ook te bestellen aan de balie van Huis van Hilde.

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet