Voorjaarsvakantie | Themarondleiding voeding
18-02-2024
Wanneer? za 17, zo 18, ma 19, do 22, za 24 en zo 25 februari
Aanvang? Za & zo: 13:30 uur, ma & do: 14:00 uur
Voor wie? Alle leeftijden
Kosten? Gratis (na entree museum)
Aanmelden? Ter plaatse bij balie (max 15 deelnemers)
De rondleidingen staan in de voorjaarsvakantie ook in het teken van eten. Wat at Cees de Steentijdman en hoe weten we dat eigenlijk? Waar bereidden Willem en Hillegonda van Brederode hun eten in? Wat leert de archeologie ons over de eetcultuur van vroeger? Ontdek het tijdens de speciale editie van Hildes tour door de tijd in de voorjaarsvakantie.
Maak kennis met het menu van de toekomst én het verleden!
De voorjaarsvakantie staat bij Huis van Hilde in het teken van eten en drinken. Het museumcafé van Huis van Hilde heropent dan haar deuren en dat vieren we met diverse extra activiteiten. Natuurlijk hoort daar een nieuwe menukaart bij. Duurzaamheid, eerlijke producten, lokale leveranciers en social return staan centraal in ons nieuwe horeca-concept. Maak in de voorjaarsvakantie kennis met ‘het menu van de toekomst’ maar kom ook proeven van het ‘menu van vroeger’! Bekijk hieronder het programma voor de voorjaarsvakantie (klik voor vergroting).