Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Activiteiten

Huis van Hilde staat bol van de activiteiten in de zomervakantie, met voor elk wat wils! Uit de Kunst Festival, workshops, gamen, knutselen Kidsvakantiecocktail en meer….

Kom tussen 4 juli t/m 16 augustus naar Huis van Hilde voor geweldige creatieve en educatieve activiteiten. Doe mee met het Uit de Kunst Festival of de fonkelnieuwe archeologie-game op groot scherm, bezoek de tentoonstelling wAARDEvol of ga lekker uitwaaien in de duinen met het Cultuur-Natuur-arrangement. Voor kinderen is er een kinderspeurtocht en zijn er elke woensdag- en donderdagmiddag kinderactiviteiten. In de vakantie ben je ook op maandag van harte welkom.

Activiteitenprogramma 4 juli t/m 16 augustus 2015

  • Woensdagmiddag: creatieve activiteiten, o.a. culinaire workshop, schatgraven en sieraden maken (13-16 uur, € 2,50 p.p. na entree, aanmelden ter plaatse)
  • Donderdagmiddag: educatieve activiteiten; in het ArcheoLab leer je wat een archeoloog zoal doet (voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, vanaf 13:00 uur, € 1,50 p.p. na entree, aanmelden ter plaatse, vol=vol; max 20 kinderen. poster later word ik archeoloog
  • Dagelijks: speel het spannende nieuwe archeologiegame, een interactief spel op groot scherm
  • Dagelijks: kinderspeurtocht door vaste tentoonstelling met ArcheoPaspoort (€1,50 p.p. na entree)

 

Actueel

  • Maandag 20 juli: speurtocht, game en quiz, Kidsvakantiecocktail, georganiseerd door Stichting Welzijn Castricum (voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, 10-12 uur, aanmelding/betaling bij stichting)

 wAARDEvol

T/m 14 september 2015 kun je ook de tijdelijke tentoonstelling ‘wAARDEvol; de bodem van Noord-Holland’ bekijken, met als spectaculair onderdeel de augmented reality sandbox –waarmee je zelf kunt ervaren wat de gevolgen zijn van ingrepen in het landschap. Klik hier voor meer informatie.

Lekker uitwaaien in de duinen

Combineer Huis van Hilde met een heerlijke wandeling door het duingebied en een bezoek aan De Hoep, waar je alles te weten komt over de natuur en over de drinkwaterwinning in het duingebied. Klik hier voor meer informatie over het Cultuur-Natuur-arrangement.

Wanneer

Plan je bezoek

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet