Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Activiteiten

Doe mee met een echte workshop zwaard vechten als ridder, op 20 en 23 oktober in Huis van Hilde.

De ridders van Bataille strijken met hun Ridderschool neer in Castricum; op Hildes Verjaardag op zondag 20 oktober en op woensdag 23 oktober in de herfstvakantie geven ze een workshop zwaardvechten. Kom je ook?

Heb jij altijd al eens willen weten hoe een echte ridder traint? Doe dan mee met de Ridderschool! Hier leer je in ongeveer een half uur hoe je met een zwaard aanvalt en verdedigt, en hoe je marcheert. Tot slot mag je wat je geleerd hebt in de praktijk brengen en het opnemen tegen echte ridders.

Durf jij het aan? Misschien wordt je dan na afloop ook nog tot ridder geslagen!

De Ridderschooltijden zijn 12:00 uur, 13:30 uur en 15:00 uur, en het maximum aantal deelnemers per keer is 20. Tussendoor zijn de ridders aanwezig voor vragen en uitleg over de wapens en hun uitrusting.

Voor de ouders: er wordt geoefend met schuimrubber zwaardjes. De Ridderschool is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Heeft uw zoon of dochter nog wat begeleiding nodig, dan kunt u hem of haar rustig helpen.

Informatie

  • 20 oktober tijdens het Ridderspektakel buiten voor Huis van Hilde, doorlopend trainingen gedurende de dag
  • 23 oktober om 12.00, 13.30 en 15.00 uur
  • De ridderschool is gratis na entree

Wanneer

Plan je bezoek

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet