Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Activiteiten

Heb je een bijzondere vondst gedaan? Kom naar het Archeo-vondstenspreekuur en laat je verrassen!

Elke eerste woensdag van de maand, van 14.00 tot 15.00 uur, kun je in Huis van Hilde het Archeo-vondstenspreekuur bijwonen (entreebewijs niet nodig). Tijdens dit inloopspreekuur in museum café Hildes Heerlykhyd kun je een vondst laten beoordelen door een archeoloog.

Heb je ooit in het duin- of strandgebied een bijzondere vondst gedaan? Of kwam er bij het tuinieren iets uit de grond en wil je weten wat het is? Kom dan naar het Archeo-vondstenspreekuur en laat je verrassen.

Een archeoloog klaar om je te vertellen wat je gevonden hebt. Hij of zij zal het voorwerp bekijken en een indicatie geven van de ouderdom en het gebruik ervan. Er wordt tijdens het spreekuur ook uitleg gegeven over de wet- en regelgeving op dit gebied. Het is belangrijk te weten dat onze archeologen geen taxaties doen. Het spreekuur vindt regulier elke eerste woensdag van de maand plaats; in vakanties of op feestdagen kan dit wel eens een andere dag zijn.

ArcheoVondstenspreekuur

 Archeo-vondstenspreekuur

  • elke eerste woensdag van de maand 14-15 uur (feestdagen uitgezonderd)
  • museumcafe Hildes Heerlykhyd
  • entree gratis

 

Wanneer

Archeo-vondstenspreekuur

elke eerste woensdag van de maand

Plan je bezoek

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet