Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Activiteiten

Kom kijken in Huis van Hilde tijdens de Nationale Archeologiedagen!

Wil je ook ontdekken welke verhalen er allemaal in de Nederlandse bodem verstopt zitten? Kom dan naar de Archeologiedagen! De kinderkick-off van dit evenement vindt op vrijdag 16 oktober plaats in Huis van Hilde.

De Nationale Archeologiedagen zijn dé dagen waarop iedereen die geïnteresseerd is in het rijke verleden van ons land, kennis kan maken met de spannende wereld van de Nederlandse archeologie in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Doe mee! Iedereen mag komen kijken, proeven en ruiken en wie z’n handen vuil wil maken, kan dat ook. Je hoeft geen archeoloog te zijn om zelf mee te doen! Kom oog in oog met de sporen van een ver verleden. We kijken uit naar je komst.

In Huis van Hilde is er op die dagen een fantastisch programma met voor elk wat wils. Klik hier voor het programma: nationale archeologiedagen programma Huis van Hilde

560015001_NAD affiche A3_v6.indd

Wil je weten wat er in de rest van het land gebeurt op die dagen, kijk dan op http://www.archeologiedagen.nl

Wanneer

Nationale Archeologiedagen in Huis van Hilde

Plan je bezoek

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet