Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Activiteiten

Ontdek tijdens de Nationale Archeologiedagen de wondere wereld van de archeologie in de nieuwe ArcheoHotspot, ervaar het zelf!

Ontdek tijdens de Nationale Archeologiedagen de archeologie en de wondere wereld erachter in de ArcheoHotspot in Huis van Hilde. Ervaar het zelf en doe mee!

Wat doet een archeoloog nou eigenlijk met al die vondsten? In de herfstvakantie kun je als archeoloog meewerken in de nieuwe Huis van Hilde ArcheoHotspot. Wat doe je eigenlijk met een vondst? Hoe kom je te weten wat het is en wat kun je er allemaal aan ontdekken? Neem de vondsten in je handen en probeer het zelf eens uit. Je kunt materiaal uit een beerput sorteren of scherven plakken. Klein en groot kan zelf ervaren. Misschien schuilt er wel een echte archeoloog in jou!

herfstvakantie Huis van Hilde

ArcheoHotspot

De ArcheoHotspot in Huis van Hilde is mede in het kader van de Nationale Archeologiedagen 2016.

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie is de ArcheoHotspot elke dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

ArcheoHotspot

Het ArcheoHotspots project is gestart in december 2014. Het project maakt archeologie voor iedereen tastbaar! Wil je een kijkje achter de schermen van het archeologenwerk. Kom dan naar een ArcheoHotspot. Het is een initiatief van het Allard Pierson Museum in samenwerking met de AWN- Vereniging van Vrijwilligers in de Archeologie en Erfgoed Brabant en maakt archeologie voor iedereen tastbaar. Klik hier voor meer informatie.

nat_ARCHEOLOGIE_dagen_hor_diap_zonder

 

Wanneer

Plan je bezoek

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet