Huis van Hilde
NL EN DE
Huis van Hilde
Overzicht Activiteiten

Nationale Archeologiedagen in Huis van Hilde een groot archeologiefestijn

In oktober zijn er weer Nationale Archeologiedagen. Dan is er van alles te doen op het gebied van archeologie in Noord-Holland. Een groot publiek kan kennismaken met alle aspecten die de Nederlandse archeologie zo leuk maken! Duik het weekend van 14 oktober dus ook in deze wondere wereld. Doe mee met de archeologische activiteiten in Huis van Hilde!

Programma

In Huis van Hilde staat je een wel heel spannend archeologisch programma te wachten dat weekend. Je kunt zelf actief aan de slag met archeologische vondsten in de ArcheoHotspot Huis van Hilde. Ook wordt dit weekend een historisch kampement opgebouwd. De tijdelijke bewoners laten zien hoe het was om vele eeuwen geleden in Noord-Holland te leven en te werken.

Het is de tweede keer dat de Nationale Archeologiedagen worden georganiseerd. In 2015 vonden maar liefst 23.000 bezoekers hun weg naar 90 verschillende binnen- en buitenactiviteiten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Noteer vast in je agenda: deze tweede editie van de Nationale Archeologiedagen vinden plaats op 14, 15 en 16 oktober 2016. Vanaf september staan alle activiteiten op www.archeologiedagen.nl.

campagnebeeldNationale archeolgiedagen

Wanneer

Plan je bezoek

Cookie beleid

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Bekijk de proclaimer.

Ik accepteer Ik accepteer niet