Speciaalbiertour door het Land van Hilde

28-09-2024


Op zaterdag 28 september organiseren vijf verschillende horecagelegenheden in Castricum en omstreken een Speciaalbiertour door het ‘Land van Hilde’, het gebied rond Archeologiemuseum Huis van Hilde. Je kunt fietsend of wandelend langs de verschillende locaties waar je kunt genieten van een speciaalbiertje en bijpassend hapje.

Bier uit de steentijd?
De Speciaalbiertour is niet alleen sportief en gezellig maar ook leerzaam. Wist je namelijk dat ze in de steentijd al bier dronken? Bij Hildes Heerlykhyd, het museumcafé van Huis van Hilde, is er tijdens de Speciaalbiertour een historische bierbrouwer aanwezig die demonstreert hoe in de steentijd bier gebrouwen werd. Dit doet hij gebaseerd op de archeologie en geheel met middelen die in de steentijd voorhanden waren. Durf jij te proeven?

Deelnemende locaties
De deelnemende locaties van de speciaalbiertour zijn:
Fase Fier, Van Oldenbarneveldweg 25, 1901 KA Castricum
Hildes Heerlykhyd (Huis van Hilde), Westerplein 6, 1901 NA Castricum
Knoest Eten en Drinken (Geversduin), Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum
De Oude Keuken, Oude Parklaan 117, 1901 ZZ Castricum
De Patatoloog, Rijksstraatweg 122a, 1968 LL Heemskerk

Tickets
Tickets kosten €35 per persoon en kun je hier reserveren. Je ontvangt een e-ticket die je op een startlocatie naar keuze kunt inwisselen voor een stempelkaart. Op vertoon van de stempelkaart krijg je op elke locatie een ander speciaalbiertje en bijpassend hapje.

Start en einde
Je kunt starten vanaf 14:00 uur (of later) op een van de vijf locaties. Na 20:00 uur kunnen de stempelkaarten niet meer ingewisseld worden (let op: bij Fase Fier tot uiterlijk 18:00 uur!).

RESERVEER HIER JOUW TICKET(S)